Terug naar het begin...
01 02 03 04 05 06 07
Wie zijn wij?
1 juli 2013

Zonnepanelen voor woning in Beilen

Deze installatie zal naar verwachting ongeveer 2400 kWh per jaar gaan opleveren.

15 mei 2012

Solvis installatie voor woning te Assen

In een hoekwoning in Assen hebben we de bestaande combiketel vervangen door een Solvis Zonne-installatie. Gekozen is voor een buffervat van 450 liter met ge´ntegreerde HR-brander, die op de tweede verdieping is geplaatst. De zonnecollector van 8 m2 is in het pannendak ge´ntegreerd. In het eerste jaar werd hier al een besparing van 53% gerealiseerd!

15 mei 2012

Solvis-Combi-Wartepomp levert verwarming en warm tapwater

Op de grens van Groningen en Drenthe, in Tweede Valthermond, heeft installatiebedrijf Hupkes in een vrijstaande woning een gecombineerd warmtepomp- en zonneboilersysteem van Solvis ge´nstalleerd. Een dergelijke combinatie werd in Nederland nog niet zo vaak toegepast. Een gasaansluiting heeft de woning niet.

Artikel Solvis

15 mei 2012

Vereniging "De Groene Installateur" best practice van "Inoverend Installeren"

Vereniging "De Groene Installateur" is gebruikt als voorbeeld van best practice van "Inoverend Installeren" Dit is opgetekend in een artikel in het eerste themanummer van OTIB Trendfiles met als titel "Grenzen voorbij" en als onderwerp "Innovatie". Een uitgebreidere versie van dit artikel is opgenomen in het handboek "Innoverend Installeren".

De film die OTIB van De Groene Installateur heeft laten maken, is hier te vinden.

Innoverend Installeren

1 juli 2013

Warmtepomp en zonnepanelen voor Hans Peugeot in Assen

Deze vertegenwoordigen een totaal vermogen van 31020 Wp en zijn daarmee goed voor een geschatte jaaropbrengst van 24000 kWh.

1 juli 2013

Solvis installatie voor woning in Finsterwolde

De c.v.-installatie bestaat nu uit drie onafhankelijk geregelde verwarmingsgroepen: radiatorgroep atelier, radiatorgroep woning en vloerverwarmingsgroep woning.

15 mei 2012

BEST PRACTICE

Samenwerken: De Groene Installateur. Zien hoe samenwerken binnen dit netwerk werkt?

Best Practice

15 mei 2012

Solvis installatie voor woonboerderij in Eelde

In het stookhok naast de boerderij hingen twee HR-ketels t.b.v. de c.v.-installatie en in de keuken stond een gasboiler t.b.v. het warmwater. Deze drie toestellen zijn vervangen door ÚÚn SolvisMaxGas met een buffervat van 750 liter met ge´ntegreerde HR-brander van 30 kW. Op het dak van de naastgelegen schuur zijn twee collectoren van het type SolvisFera F552 van elk 5,16 m2 gemonteerd.

Copyright © 1997-2019 De Groene Installateur(info@degroeneinstallateur.nl)